De KunstMaakPlaats

Workshops en arrangementen

Een aantal van de kunstenaars in onze ateliers geeft workshops en heeft wekelijks momenten waarop er door cursisten gewerkt kan worden aan werkstukken. Ben je van plan te komen? Zoek dan even contact met de betreffende kunstenaar.

 

Wekelijks

Keramiek en handvormen – Nelleke Beck

maandag van 9.30 tot 12.00 uur

maandag van 13.00 tot 15.30 uur

dinsdag van 19.00 uur tot 21.30 uur

donderdag van 19.00 uur tot 21.30 uur

 

Mixed media inloopatelier – Marrit van Luxemburg

dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur

donderdag van 19.30 tot 21.30 uur

vrijdag van 9.30 – 11.30 uur

 

Workshops en cursusdagen

Naast het wekelijkse aanbod zijn er ook regelmatig losse workshops of meerdere cursusdagen. De data voor deze kunst activiteiten vind je bij de organiserende kunstmaker zelf op zijn of haar website. Ook kun je deze workshops vaak aanvragen op een datum in overleg – voor bijvoorbeeld met een groep vrienden of om op een creatieve manier je verjaardag te vieren.

Neem een kijkje op www.depapaverhoeve.nl, www.creatiefmetmarrit.nl, www.atelierritah.com en www.hannavanleeuwen.com.

 

Arrangement op maat

Naast het bestaande aanbod kunnen we ook arrangementen op maat leveren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke activiteit voor een grote groep mensen – denk aan een bedrijfsuitje of een netwerkbijeenkomst – neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Bekijk ook dit korte filmpje van een mini-carrousel van twee workshops dat we mochten organiseren voor het uitje van Gezondheidscentrum Gouda Goverwelle:

 

Contact

Wil je advies over welke workshop of cursus bij jou past? Wil je de mogelijkheden van een arrangement of het huren van onze ruimte bespreken? Of heb je andere vragen. Neem dan contact op met ons.

Wij komen graag met je in contact, bel gerust of stuur een mailtje.