De KunstMaakPlaats

Lies Op 't Land

Schilderkunst, ruimtelijke kunst

Een contrasterend spel tussen licht en donker, textuur, met een balans waardoor kleuren dansen en het beeld en inhoud elkaar versterken. 

 

Gelaagde kunst: de beheersing van de wetten van schoonheid, het persoonlijke beeld van de kunstenaar en het verhaal van de klant. 

 

Als kunstenaar streef ik in mijn werk naast beheersing van techniek en een het maken van een mooi beeld, naar schone/sterke/sprekende kunst. Ik ben op zoek naar een beeld dat communiceert. Een verhaal, een ontdekking of waarheid die wordt versterkt door eenvoudige schoonheid en vorm.

 

Het leven is rijk, schoon, met vele schakeringen van kleur, dans en relaties op verschillende lagen. Dit is de ‘major’ van het beeld: de volheid van leven, de schoonheid van creatie, de vreugde en vertrouwen. Het leven kent ook gebrokenheid, verval en bepaalde lelijkheid. Dat is de ‘minor’: de teleurstelling, hopeloosheid en afstand. Goede kunst vertelt waarheid, onthult een ontdekking in een intrigerend beeld.

 

Een kunstwerk afgestemd op uw leefomgeving en uw persoonlijke verhaal, gevormd in een intrigerend beeld. Een schilderij waar u naar kunt blijven kijken.

Kijk voor mijn stijl en contactgegevens op www.liesoptland.com