De KunstMaakPlaats

De KunstMaakPlaats

workshops, cursussen en inloop atelier

Over ons

Op deze pagina vertellen we iets over onzelf en over onze gave werkplek.

De KunstMaakPlaats

Wij zijn, Gudy Agten, Nelleke Beck en Tineke Radder en hebben samen de KunstMaakPlaats gerealiseerd.

We hebben hier ons eigen atelier maar er is ook een grote gemeenschappelijke ruimte waar we workshops, cursussen en inloop atelier organiseren. Nelleke is keramiste, Gudy is gespecialiseerd in oude schilder technieken en Tineke werkt zowel ruimtelijk als in het platte vlak met allerlei verschillende materialen. Drie verschillende kunstenaars met elk hun eigen discipline en technieken. Dit levert een gevarieerd aanbod aan workshops en cursussen op.

Schilderen, tekenen, keramiek, papier scheppen, collages maken… zomaar een paar voorbeelden van wat je bij ons onder professionele begeleiding kunt komen doen. We kijken er naar uit om samen met jou onze passie voor kunst te delen.

Kom kijken, ontdekken, maken, ervaren en verras jezelf…..

Ons programma

Ben je enthousiast geworden? Bekijk het aanbod.

Programma workshops en cursussen

Info inloop atelier

De docenten

We stellen ons graag aan je voor. Klik op de foto’s en je kunt meer over ons lezen.

Arrangementen

Naast het bestaande aanbod kunnen we ook arrangementen op maat leveren.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, of wil je op een creatieve manier je verjaardag vieren of organiseer jij dit jaar het bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Onze ruimte huren

Ben je op zoek naar een ruimte om zelf iets te organiseren. Mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Je vindt ons op de van Limburg Stirumstraat nr 10 in Gouda. Vlakbij het station en ook op loopafstand van het historische centrum van Gouda. De KunstMaakPlaats bevindt zich op de eerste verdieping, er is een lift in het pand aanwezig. De ingang is in de poort.

In de buurt kun je gratis parkeren.

Contact

Wil je advies over welke workshop of cursus bij jou past? Wil je de mogelijkheden van een arrangement of het huren van onze ruimte bespreken? Of heb je andere vragen. Neem dan contact op met ons.

Wij komen graag met je in contact, bel gerust of stuur een mailtje.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over de activiteiten die in de KunstMaakPlaats worden georganiseerd, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.